School aan het woord..

Hoe gaat het toch met hem of haar..

‘t Atrium bestaat in 2019 50 jaar. Tijd voor een feestje, tijd voor een reünie. Die ook bedoeld is voor voormalige leerlingen en medewerkers van het Vallei College, Schothorst College, SG de Schothorst, Rijks HBS en de Rijksscholengemeenschap Thorbecke (HBS).

We vieren niet alleen dat we 50 jaar bestaan, maar ook dat we al 40 jaar gehuisvest zijn aan de Paladijnenweg 611, 20 jaar tweetalig onderwijs bieden op het Atheneum en 15 jaar sportklassen bieden voor de sportieve leerlingen.

Een reünie is de manier om elkaar weer eens in het echt te zien. Mooie herinneringen met elkaar te delen, naar foto’s te kijken, weer even dat ene lokaal binnen te stappen, een spontane ontmoeting te hebben met iemand die je helemaal uit het oog verloren was.

Daarom gaat de reüniecommissie van ‘t Atrium enthousiast aan de slag om jullie op zaterdag 16 november 2019 een prachtige middag en avond te bezorgen. We hopen op heel veel aanmeldingen! Op deze speciale ‘t Atrium reüniewebsite vind je alle informatie.

Weer even voor de klas..

Een oproep aan alle oud-medewerkers. Wie zou het leuk vinden om op de dag van de reünie een lesje van hooguit een kwartier te geven aan oud-leerlingen die nog één keer die boeiende uitleg van de stof uit jouw mond willen horen. Gewoon zoals je het vroeger deed.

Mocht dat jou aanspreken vul dan het contactformulier en de reüniecommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Op zoek naar..

De reüniecommissie wil er zaterdag 16 november 2019 een actieve dag van maken met voor elk wat wils.

Heb je nog oude foto’s, scan ze en stuur ze naar ons door. Zat je vroeger in de schoolband, stond je ooit samen op het toneel, deed je mee aan het Nederlands kampioenschap debatteren, laat van je horen en meld je aan. Wij zorgen dat je met elkaar in contact komt voor bijvoorbeeld een eenmalig optreden!


(Oud-)artiesten gevraagd!

Trad jij ooit op de talentenavond op? Of nog langer geleden op de bonte avond of revue? En durf je het aan om al die oud-schoolgenoten nog een keer te laten meegenieten van dat optreden? Neem de reünisten mee naar toen en breng nog één keer dat nummer dat daarna nooit meer vergeten wordt!

Mocht je het je leuk lijken iets te doen, laat het ons dan via het contactformulier weten zodat wij contact met je kunnen opnemen om de ideeën en mogelijkheden te bespreken.


Reünie 't Atrium

Help ons met het vinden van jouw oud-klasgenoten en kom gezellig samen naar de reünie!

Deze reunie wordt verzorgd door

De Reuniecommissie

Contact

  • De Reüniecommissie 't Atrium
  • Haddingestraat 30, 9711 KE Groningen
  • atrium@heefteenreunie.nl
  • Stuur een e-mail